Следвайте Гласове в ТелеграмБАТ България обяви пускането на пазара на най-новата

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБАТ България обяви пускането на пазара на най-новата
Коментари Харесай

БАТ представя на пазара най-модерната гама продукти без тютюн – veo™

Следвайте " Гласове " в Телеграм

БАТ България разгласи стартирането на пазара на най-новата гама артикули без тютюн, съвместими за прилагане с устройството за нагряване glo

veo™ е последваща стъпка в даването на пълнолетните консуматори на необятна гама от артикули с понижен риск*

Резултатът е артикул, който предлага преживяване без тютюн и без горене

България е една от първите страни, в които се показват новите артикули veo™, като следва стартирането им и на други пазари по света

БАТ разгласи стартирането на първия си артикул за нагряване без тютюн, показан под международен бранд veo™. Съвместим за потребление с устройството за нагряване glo, новаторският артикул предлага на пълнолетните консуматори опция на цигарите, която е без тютюн и без развой на горене. Най-новият артикул veo™ употребява като основа растението ройбос (Rooibos), като предлага на пълнолетните консуматори опция на пушенето без тютюн.  

Д-р Джеймс Мърфи, шеф „ Научни проучвания “ на БАТ разяснява: „ Само за 10 години преминахме от предлагането на една новаторска категория артикули към построяването на мултикатегорийно новаторско портфолио. Някои от тези артикули са на основата на тютюн, други – не, само че всички те имат едно общо нещо: неналичието на горене. 
Разработвайки забележителни нововъведения, veo™ е последваща стъпка в нашето развиване и в постигането на главната ни тактика за създаване на A Better Tomorrow, предоставяйки на пълнолетните консуматори най-широката гама от артикули с понижен риск*. “

Стиковете на veo™ са направени от реконституирано листо на растението ройбос, при което по време на индустриалния развой се прибавят първокачествен никотин и аромати.

При нагряване ройбосът има тънък усет, като резултатът е артикул, който предлага преживяване без тютюн и без горене.
Най-новите новаторски артикули са налични в комерсиалната мрежа в страната и профилираните обекти на glo в огромните търговски центрове като: The Mall – София, Paradise Center – София, Serdika Center – София, Ring Mall – София, Galleria Burgas – Бургас, Mall Plovdiv – Пловдив, Grand Mall Varna – Варна. 

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР